Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Utazás

A víg özvegy

A víg özvegy

2018. április 6.

A víg özvegy számos világhírű slágere egy fájdalmasan szép szerelmi történetet foglal keretbe. Glavari Hanna, a dúsgazdag özvegy hosszú évek múltán újra találkozik fiatalkori szerelmével, Danilovics Danilóval. Mindketten változtak az évek folyamán: a nő gyanakvó lett és kemény, a férfi cinikus és lump. A múltbeli tévedések és a jelenbeli sértések pedig nem hagyják, hogy a két egymásnak teremtett ember könnyen megtalálja az utat a másikhoz. Egy nehezen meg- és újraszülető szerelem története az övék, melynek hátterében egy gazdasági válsággal küszködő délkelet-európai kisállam politikusai taktikáznak a maguk és az ország túléléséért...

Ismerős a történet? Persze - s nem is feltétlenül csak a színpad vagy a mozivászonról. Annyit már most elárulhatunk, Béres Attila rendezése nem nélkülözi az aktualitásokat... S - reméljük - ez is csak fokozza majd a darab sikerét. Mert A víg özvegy senkit nem hagy hidegen. Habár anno Karczag Vilmos, a Theater an der Wien direktora nem hitte, hogy a közönség szeretni fogja Lehár művét. "A próbák során kiderült, a zene nem sokat ér, s alaposan megbukunk! Miután a bukás előre látható, a kiállításra nem sokat költöttünk. Csak négy hetet akarunk kihúzni, akkor remélem sikeres premierünk lesz!" - mondta egy barátjának. Nem lett igaza, ámbár borúlátása érthető volt, hiszen Lehár a karmesteri pulpituson, a dirigáláson túl, komponált és hangszerelt egyszerre!

 

INFORMÁCIÓK

Dátum: 2018. április 6. 19:00 

Felszállási lehetőségek: Nagykőrös

Részvételi díj: 9.000Ft /8.000 Ft  

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazás; színházjegy.

 

 

Az utolsó módosítás dátuma: 2018. 02. 12.