Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Advent Budapesten

Advent Budapesten és Szentendrén

 

2019. december 22. (vasárnap)

 

 

Kihagyhatatlan élményben lesz része azoknak, akik velünk tartanak december 22-én vasárnap, mert pompás épületek és adventi vásárok fogják elkápráztatni!


Aranyvasárnapi kirándulásunkat a gyönyörű adventi díszbe öltöztetett Szentendrén kezdjük. Főtere nem csak Advent idején kellemes, de ilyenkor a legszebb. Megállunk a felújított Hubay-ház bejáratánál, s a Karácsony Múzeum ajtaja már tárul is ki nekünk. Benn egymás után szólalnak meg az andalító dalok, s a múzeum jellegű hatalmas üzletben egyedi karácsonyi ajándékokat, finomságokat vásárolhatunk.

Innen Budapestre indulunk, melynek lenyűgöző látványa már messziről elénk tárul.  Egy pillanatra megállunk a Parlament előtt felállított Ország Karácsonyfájánál, majd a belvárosban megebédelünk. (Fakultatív ebéd: kb. 2.900 Ft/fő)

Következő úti célunk a Bazilika. A nap során lehetőség nyílik a Várkert Bazárban található európai színvonalú adventi vásár látogatására is. A napot egy autóbuszos városnézéssel zárjuk, az adventi fényárban úszó Andrássy út, Hősök tere érintésével

Hazaérkezésünk 21.00 óra körül várható.

 

Részvételi díj: 7.900 Ft

Belépők: kidolgozás alatt

Fakultatív 2 fogásos ebéd: 2.900 Ft

 

 

Utolsó  módosítás dátuma: 2019. szeptember 02.