Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Utazás

Apáca Show

APÁCA SHOW

2019. január 13.


A 90-es évek ikonikus filmvígjátékából készült musicalsiker, a Westenden és a Broadway-n már nézők millióit elcsábító Apáca Show a Szegedi Szabadtéri Játékok után a Budapesti Operettszínház színpadán láthatja a közönség. 2018-ban a Szegedi Szabadtérin mutatták be a nyolcszoros Oscar-díjas zeneszerző, Alan Menken darabját, aki többek közt a Szépség és a Szörnyeteget, az Aladint, A kis hableányt és A Notre Dame-i toronyőrt is jegyzi. A vérpezsdítő soul és disco-dallamokkal fűszerezett vígjáték méltó folytatása lesz a szintén világsikerű film alapján született és popslágerekkel hódító Mamma Mia!-nak.

A diszkó- és soul-dallamokkal fűszerezett musicalsiker hazai főszereplőjét castingon választották ki: az apácák csendes életét felbolygató Delorist Peller Anna és Sári Évijátssza osztott szereposztásban. Molnár Piroska alakítja a zárdafőnöknőt, aki a történet szerint a diszkódíva rejtekhelyét biztosítja, Feke Pál lesz Eddie Souther rendőrtiszt, aki az izgalmas sztorit indító bűntény megoldására törekszik, Alföldi Róbertet pedig gengszterként láthatjuk az előadásban, Curtis Jackson szerepében.

 

Az Apáca Show szereposztása:

 

Deloris Van Cartier: Peller Anna, Sári Évi

Zárdafőnöknő: Molnár Piroska, Janza Kata

Eddie Souther, nyomozó: Peller Károly, Feke Pál

Curtis Jackson, gengszterfőnök: Alföldi Róbert , Szabó P. Szilveszter

 

INFORMÁCIÓK

 

Dátum: 2019. január 13. 19:00

Felszállási lehetőségek: Nagykőrös, Kecskemét

Részvételi díj: 11.000 Ft

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazás; színházjegy.

 

 

 

Az utolsó módosítás dátuma: 2018. 11. 19.