Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Auschwitz 2020

Auschwtiz - Zakopane

2020. . (2 nap/1 éj)        

 

 

1.nap:  Zakopane

Déli órákban érkezünk a Tátra fővárosába, Zakopánéba, amely mint egy ékszerdoboz húzódik meg 2000 méter magas csúcsok között.  Séta közben tátrai faházak, és az óváros megtekintése, kiemelten az ótemplom és az ó temető megnézésével.

Siklóval felmegyünk a Gubalowka-hegyre, ahonnan páratlan panorámában lesz részünk. Vásárlási lehetőség a piacon. A piac egyik érdekessége az itt élők saját készítésű sajtjai, melyekből kóstolás után lehet vásárolni. Az érdeklődőknek kirándulást szervezünk a  Kasprowy csúcsc 1900 méteres magasságába. Lanovka festői útvonalon szállítja fel igényes, panorámaablakos kocsijaiban a turistákat. A csúcsra érkezve a környező hegyek csodálatos panorámája tárul elénk.Erre a programra az utazás kiválasztásakor kérjük a jelentkezéseket! Vacsora. Szállás (1 éj).

 

2.nap:  Auschwitz -Zakopane

Reggeli után elutazunk a volt koncentrációs táborba, mely a legnagyobb német megsemmisítő tábor volt a II. világháború idején. Először Auschwitz I. táborát tekintjük meg, mely az egész komplexum adminisztratív központja volt, majd a túránk további részében felkeressük Birkenau tábort is.  A fennmaradt fabarakkok, vasúti sínek, a krematórium romjai, milliók mártírhalálára emlékeztetnek. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy megrázó élményt jelent a tábor látogatása!  Utána visszatérünk Zakopanéba.

Aki már volt Auschwitz –ban ezen a programon, az maradhat délutánig Zakopánéban és piacozhat, vásárolhat és korzózhat a bevásárló utcában, élvezheti –e bájos település gasztronómiáját és atmoszféráját. Részükre fakultatív kirándulást is ajánl helyi vezetőnk.

 

 

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét

Szállás: 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban

Ellátás:svédasztalos reggeli

Fakultatív vacsora: kb. 50 PLN

Részvételi díj: 29.900 Ft

Biztosítás: 1.000 Ft

Belépők: auschwitzi program magyar nyelvű idegenvezetéssel 5.900 Ft

                Gubalowka 23/19 PLN, Kasprowy-csúcs 99/89 PLN

Törzsutas kedvezmény: 2.000 Ft

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

 

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.