Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Avatar

AVATAR

2019. május 19. (vasárnap)

 

 

Budapestre, a tavaly megnyílt Andrássy Élményközpontba invitáljuk Önöket kíváncsi utasaink,  AVATAR rajongókElsők között láthatják velünk a James Cameron film ihlette AVATAR: Discover Pandora című rendkívül látványos, korszerű, interaktív időszakos kiállítást. A kiállítás bemutatja Pandora lélegzetelállító környezetét és lenyűgöző teremtményeit.

Megragadja és elhozza a földre egy idegen világ lenyűgöző szépségét, egyedi betekintést kínálva, hogy Pandora szemszögéből milyennek látszik saját bolygónk. A szórakoztató kiállításon– életkoruktól függetlenül – megismerhetik Pandora világának tudományos és csodálatos jelenségeit. Belépve a látogatók interaktív módon részt vehetnek Pandora életében, csodálva és megismerve változatos növény- és állatvilágát, egzotikus vadállatait valamint az itt élő Na’vi nép lenyűgöző kultúráját és mondavilágát.

Csoportunk látogatását helyi szakvezető segíti!

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét

Részvételi díj: 4.500 Ft

Belépők: 5.000 Ft/ 4.000 Ft

Fakultatív ebéd: kb. 2.750 Ft

Törzsutas kedvezmény: 500 Ft

 

 

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat! 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2019.01.31.