Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Baja, Karapancsa

Karapancsai vadászkastély-hajózás a Sugovicán

2020. szeptember 16. (szerda)

 

Molnár Attilával, 2018. év idegenevetőjével

 

 

Rövid pihenők után érkezünk Hercegszántóra, a Vodica-Máriakertbe, (1838 óta felszentelt zarándokhely) ahol kis séta után megpillanthatjuk a világ legnagyobb Szűz Mária szobrát, mely távoli vidékekről is vonzza a látogatókat. Ellátogatunk Karapancsára, ahol a pazar vadászkastélyt és a benne található vadászati kiállítást tekintjük meg. A hercegszántói ÁNKA Borházban gyümölcsbor és gyümölcslé kóstolón veszünk részt melyhez dió és zsíros kenyér jár. Innen Bajára buszozunk, ahol megnézzük a várost és csónakázunk a Sugovicán. Nem maradhat ki a híres bajai halászlé megkóstolása sem a programból (Fakultatív - Lehetőség lesz mást is rendelni helyette!). Hazaútban betérünk a hajósi pincefaluba, ahol löszfalba vájt borpincék között sétálva megtekintjük az Orbán szobrot, a présházakat és megkóstolhatjuk a messze földön híres helyi borokat is (Vásárlási lehetőség). A kihagyhatatlan soltvadkerti fagyizás után este érkezünk Nagykőrösre.

 

          

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállási lehetőség: Nagykőrös, Kecskemét

Részvételi díj: 8.800 Ft

Csónaktúra: 2.900 Ft

Gyümölcsbor kóstoló Hercegszántón: kb. 2.000 Ft

Halászlé vagy harcsapaprikás ebéd túrós csuszával: kalkulálás alatt

 

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2020.01.25.