Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Utazás

Bled-Postojnai barlang

Bled-Postojnai barlang

2018. augusztus 04-05. 

Molnár Attilával, az év idegenvezetőjével

 

 

1.nap:

Kora hajnali indulás mellett a déli órákban érkezünk a Vintgár-szurdokhoz. A szurdok másfél kilométeres szakasza elbővülő látványt ígér. A Radovna folyó felett az út fahidakon vezet, és a sziklák oldalához rögzített fafolyosókon sétálva gyönyörködhetünk a természet ezen csodás alkotásában. Ezek után a festői Bledi tóhoz vezet utunk. A tóparti sétát követően hangulatos hajókázás a tó közepén található apró szigetre, ahol vár ránk az ókeresztény emlékeket őrző kis templom. Megkóstoljuk az itt készült híres krémest is. Szállásunkra tartva benézünk a műemlékekben egyik leggazdagabb kisvárosba, Skofja Lokába. Vacsora, szállás a környéken.

2.nap:

Reggeli után elutazás a Postojnai cseppkőbarlanghoz látogatunk. A világ leghatalmasabb barlangja, amelyben 2 km-t vonatozunk, hogy óriási belmagasságú termeihez jussunk. A cseppkövek színes kavalkádja fogad minket. A gyalogosan bejárható rész teljes hossza 1,5 km. Visszaúton Ljubljanát fedezzük fel. Ki-ki kedve szerint sétálgathat a látnivalók bűvöletében, vagy felvonózhat a Ljubljanai várba. Ezt követően hazautazás. Érkezésünk éjfél körül várható.

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét

Szállás: panzióban, 2 ágyas, fürdőszobás szobákban

Ellátás: reggeli

Fakultatív vacsora: kb. 10 €

Részvételi díj: 28.900 Ft

Törzsutas és előfoglalási kedvezmény 03.31-ig: 1.500 Ft

Belépők: kb,. Vintgar: 5 €, fakultatív: Bled: pletna 12 €, sziget templom 6 €, Postojna csoportos belépőjegy 21 € + 2,5 € magyar nyelvű audio guide

Biztosítás: 1.130 Ft

 

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2018.02.01.