Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Utazás

Budai hegyek2020

Vadaspark és Libegő a Budai-hegyekben

2020. július 11.

 

 

Először a Budai-hegység csúcsait járjuk be libegővel, majd a Gyermekvasúttal Budakeszire vesszük az irányt. Kis erdei sétaúton jutunk el a Budakeszi Vadasparkba. Hazánkban és a Kárpát-medencében őshonos vadállatokat és háziállatokat figyelhetünk meg testközelből, érdekes, szórakoztató állatbemutatókon vehetünk részt az árnyas erdőben. Kombinált jegy is váltható, mellyel a Dinó Parkba és a Kalandpark 6 nehézségű pályája is igénybe vehető. Ezt az élmény-gazdag, természet közeli programunkat felnőttnek és gyermeknek egyaránt ajánljuk.

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállási lehetőség: Nagykőrös, Kecskemét

Részvételi díj: 7.700 Ft

Belépők: Felnőtt: 3.500 Ft, Diák: 2.100 Ft, Nyugdíjas 2.800 Ft

 

Törzsutas és előfoglalási kedvezmény 2020.03.31-ig: 1.000 Ft

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Az utolsó módosítás dátuma: 2020.01.25.