Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Utazás

Cseh várak-kastélyok

Cseh várak-kastélyok

2018. július 28-29.

 

 

1.nap: Hluboká várkastély – Česke Budejovice

Kora hajnali órákban indulunk Nagykőrösről, Kecskemétről páratlan élményekben gazdag kirándulásunkra. Déli órákban érkezük Dél-Csehország egyik legpompásabb kastélyához, a Hlubokához. A Moldva partján fekvő városka a gyönyörű, romantikus Tudor-stílusú várkastélyáról híres: ez ma az ország egyik leglátogatottabb műemléke. A Hluboká kastély egy gyönyörű angolpark közepén fekszik,  melyet egykori tulajdonosai az angol uralkodó rezidenciájának, a Windsori kastélynak  mintájára alakítottak át. Kastélylátogatásunk után továbbgördülünkČeske Budejovicébe, asör városába. Sétálunk patinás főterén, megkóstoljuk a zamatos Budweiser sört, majd elfoglaljuk szállásunkat. Szállás Česke Budejovicén vagy Krumlovban.

 

2.nap: Česky Krumlov patinás vára-tutajozás a Moldván

Reggelink elfogyasztása után megtekintjük  a prágai Hradzsin után  Csehország második legnagyobb várát, amelyet 1253-ban kezdtek el építeni. E középkorból ránk maradt gyöngyszem hangulatos óvárosával, girbegurba utcáival, egyedülálló polgári házaival és impozáns várával garantáltan lenyűgöz minden látogatót. Ha az erő mellett a jó idő is velünk lesz -  tutajra szállunk a Moldván. Česky Krumlovot a Moldva (Vltava) sebes vize szeli ketté, melyen több fős tutajokon evezünk egy jót a középkori városon keresztül. (Nem kell félni, evezni nem mi fogunk! :) A folyó városi szakaszát a középkori díszlet mellett mesterséges zúgók teszik izgalmassá. Az élményekben gazdag napot  egy finom estebéddel és az Eggenberg Sörgyár nedűjével zárjuk. Innen Ausztrián keresztül utazunk haza.

 

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét

Szállás: *** hotel 2 ágyas, fürdőszobás szobáiban

Ellátás: reggeli

2x fakultatív vacsora: kb. 8.000 Ft/fő

Részvételi díj: 25.900 Ft

Törzsutas és előfoglalási kedvezmény 03.31-ig: 1.500 Ft

Biztosítás: 1.130 Ft

 

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2018.02.01.