Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Utazás

Dunajec 2020

Dunajeci tutajozás 

2020. május 31. (vasárnap)

 

 

Kora hajnali órákban indulunk élményekben gazdag programunkra. Nagyon szép útvonalon, Eperjest érintve érkezünk a XIV. században épült Lubló várához, ahonnan gyönyörködünk egyet a pazar kilátásban. Továbbállva látogatást teszünk a festői környezetben, a Dunajec folyó fölött egy sziklára épült gótikus nedeci várban. Majd rövid időn belül megérkezünk a Dunajec folyóhoz, ahol egy lélegzetelállító tutajozáson veszünk részt. A Dunajec folyó festői mészkőszirtek között kanyarog, igazán nagy élményt jelent gyerekeknek, felnőtteknek és az idősebb korosztály is biztonságban érezheti magát a tutajon, gyönyörködhet a meseszép tájban... Mindenkit szakképzett tutajos segít végigcsorogni a folyó kijelölt szakaszán. 3 évig tanulják a tutajozás mesterséget, komoly elméleti és gyakorlati vizsgát kell tenniük. Leggyönyörűbb szakasza a Dunajec Áttörés. A tutajról leszállva, a kikötőben a hangulatos U Medvecku étteremben egy finom estebédet fogyasztunk el (fakultatív). Hazaérkezésünk az éjféli órákban várható.

 

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

 

Felszállási lehetőség: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd

Részvételi díj: 16.900 Ft 

Fakultatív estebéd: kb 55 PLN

Belépők, tutajozás: kb. 100 ZPLN

Biztosítás: 500 Ft

 

Törzsutas és előfoglalási kedvezmény 2020.03.31-ig: 900 Ft

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2019.12.19.