Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Utazás

Dunajec 2020

Dunajeci tutajozás 

2020. május 31. (vasárnap)

ÚJ IDŐPONT 2020. augusztus 08.

 

 

Kora hajnali órákban indulunk élményekben gazdag programunkra. Nagyon szép útvonalon, Eperjest érintve érkezünk a XIV. században épült Lubló várához, ahonnan gyönyörködünk egyet a pazar kilátásban. Továbbállva látogatást teszünk a festői környezetben, a Dunajec folyó fölött egy sziklára épült gótikus nedeci várban. Majd rövid időn belül megérkezünk a Dunajec folyóhoz, ahol egy lélegzetelállító tutajozáson veszünk részt. A Dunajec folyó festői mészkőszirtek között kanyarog, igazán nagy élményt jelent gyerekeknek, felnőtteknek és az idősebb korosztály is biztonságban érezheti magát a tutajon, gyönyörködhet a meseszép tájban... Mindenkit szakképzett tutajos segít végigcsorogni a folyó kijelölt szakaszán. 3 évig tanulják a tutajozás mesterséget, komoly elméleti és gyakorlati vizsgát kell tenniük. Leggyönyörűbb szakasza a Dunajec Áttörés. A tutajról leszállva, a kikötőben a hangulatos U Medvecku étteremben egy finom estebédet fogyasztunk el (fakultatív). Hazaérkezésünk az éjféli órákban várható.

 

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

 

Felszállási lehetőség: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd

Részvételi díj: 16.900 Ft 

Fakultatív estebéd: kb 55 PLN

Belépők, tutajozás: kb. 100 ZPLN

Biztosítás: 500 Ft

 

Törzsutas és előfoglalási kedvezmény 2020.03.31-ig: 900 Ft

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2019.12.19.