Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Élmények Tátra

Havas élmények a Tátrában

2019. február  23. szombat

 

Voltál már úgy télen túrázni, hogy bármerre néztél, a táj csodaszép fehérben díszelgett? Jégcsapok csüngtek a fákról és olyan érzésed volt, mintha a Hókirálynő birodalmába csöppentél volna? Ha még nem, akkor itt az ideje! Ez egy annyira fantasztikus élmény, amit nem szabad kihagyni. A téli kirándulás pedig akkor válik igazán varázslatossá, ha az útvonal misztikus fenyőerdőn keresztül vezet, így garantált a meghitt hangulat

 

Jégtemplom a Tarajka hegyen.

Ezen a csodás napon a téli időszak egyik legvonzóbb, felejthetetlen élményt nyújtó látványosságát, az Ótátrafüred közelében - a Tarajka hegyen megnyitott jégtemplomot látogatjuk. Témája a római Szent Péter bazilika a Bernini kolonnáddal együtt. A jégtömbökből készült gyönyörű alkotást, szlovák, cseh, spanyol jégszobrászok precíz részletességgel hozta létre 1800 óriás jégtömbből. A légkondicionált kupola magassága eléri a 25 métert. Remek akusztikáját kihasználva koncertek és multimédiás bemutatók szórakoztatják a látogatókat.

Utazásunk alatt megállunk forralt borozni, teázni,  Rózsahegyen egy parasztgazdaságban  frissensült kalácsokat, finom sajtokat vásárolni.

Részvételi díj: 15.000 Ft, amely tartalmazza a sikló retúr díját is.

Főétkezés: 4.500 Ft

Biztosítás: 660 Ft

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2019.01.16.