Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Eszterházy 2020

Eszterházy kastélyok

2020. augusztus 02. (vasárnap)

 

Molnár Attilval, 2018. év idegenvezetőjével

 

 

Uralkodóink legszívesebben Tatán töltötték volna minden idejüket, a töröknek pedig hosszú évtizedekig fájt rá a foga. Az Öreg- és Cseke-tóval, számos forrással, érrel, patakkal büszkélkedő „Élővizek városa” 2010-ben méltán érdemelte ki e nevet. Fő célunk a Tatai Eszterházy-kastély látogatása, mely 2020. tavaszára teljesen megújult. A főúri életforma megidézésével, színháztörténeti vetítéssel bővülve nyitotta meg kapuit, melyet az elsők között nézhetünk meg. Végig sétálunk a Fényes tanösvényen, felmegyünk a Lőportoronyba és a Kálváriadombra, közben megebédelünk (fakultatív). Innen egy mesés erdei úton Várgesztest érintve Csákvárra buszozunk. Csákvár központjában áll a hatalmas park övezte, lenyűgöző méretű volt Eszterházy-kastély. A kastély ma kórházként funkcionál, a mögötte elterülő gyönyörű angolpark szabadon látogatható, de látogatási időben a kastélyépületbe is nyugodtan bemehetünk. Ellátogatunk a várhoz, majd felkeressük a híres Csuta Cukrászdát, amely évek óta nyeri az „Év fagylaltja” díjakat.

 

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállási lehetőség: Nagykőrös, Kecskemét, illetve Budapest 

Részvételi díj: 8.900 Ft

Belépők: kidolgozás alatt

Ebéd: kb. 2.200 Ft

 

Törzsutas és előfoglalási kedvezmény 2020.03.31-ig: 500 Ft

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Az utolsó módosítás dátuma: 2020.03.02.