Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Utazás

Felcsúti kisvasút

Felcsúti kisvasút

2018. március 17. (bajnoki mérkőzés esetén 03.18.)

 

 

A nárciszvirágzás idején az Alcsúti Arborétumban

Kellemes reggeli órában indulunk Magyarország legeredetibb angolparkjába, a szépséges Váli-völgyben fekvő Alcsúti Arborétumba. Először Felcsúton állunk meg, ahol helyi idegenvezetővel járjuk be a Puskás Akadémiát, Puskás Ferenc emlékeket, a Pancho Arénát, mely 2016-ban a „világ legszebb arénája” címet kapta. Ez az ország legnagyobb futball-létesítménye, mely garantáltan a hölgyeknek is tetszeni fog!

Ezt követően kisvonatra szállunk, mely az ország legszebben felújított egy nyomtávú vasútja.  Ezzel érkezünk meg Magyarország legeredetibb angolparkjába, az Alcsúti Arborétumba, mely József nádor egykori kastélykertje volt. Csodálatos látványt keltő nárciszmező fogad itt minket, és ha az időjárás is kegyes, már a tulipánok is nyiladozni fognak. A kert megismerését szakvezetőnk segíti. A benne található kastély Pollack Mihály munkája. Sajnos mára csak a homlokzat és a kastélykápolna maradt meg belőle. Az óriás fái több korabeli épületet és építményt rejtenek, így szép hidakat, kilátó-zenepavilont, babaházat, medve-házat, csörgedezőt, vagy a Lourdesi barlangot. Az újjáépített kápolnában a Magyarország Történeti Kertjei, a babaházban pedig a "József főherceg katonái" című kiállítás látható.

 

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd

Ellátás: piknik hazai csomagból

Részvételi díj: 5.900 Ft

Törzsutas és előfoglalási kedvezmény: 5 %

Belépők: kb. 1500 Ft (csoportos ár)

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2018.01.30.