Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Felsőlajos ZOO

MagánZoo és Ócsa
 
2020. március 15. (vasárnap)
 
 
 
 
 
 
Ócsa és a felsőlajosi ZOO Magán Állatkert
 
Ócsa legidősebb része, az Öregfalu, közepén az Árpád-kori templommal igazi néprajzi csemege. 1975-ben a területtel együtt helyezték védelem alá a 62 portából álló falurészt, melynek kétbeltelkes településszerkezete több száz éves. Megtekintjük a tájházat, mely 2006-ban az Év Tájháza kitüntetésben részesült, XIII. századi románkori építészetünk legszebb erődtemplomát, végigsétálunk a mesebeli lápvilágon vezető Selyem-réti tanösvényen (3 km). Látogatást teszünk a pincefaluba: a kúpalakú nádfedeles pincék között több 300 éves is akad. Megebédelünk, majd a felsőlajosi ZOO Magán Állatkert parkjában sétálunk, mely leginkább a nevükre hallgató állataikról és a sokaknak felejthetetlen élményt nyújtó kölyökállat bemutatókról ismert. Továbbállunk Lajosmizsére, ahol finomabbnál-finomabb édességeket kóstolhatunk. Este 20.00 óra körül érünk haza.
 

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállási lehetőség: Nagykőrös, Kecskemét

Részvételi díj: 6.990 Ft/fő + belépő

Gyerekár: 4.990 Ft + belépő

 

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

 

Az utolsó módosítás dátuma: 2020.01.25.