Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Utazás

Helló Drezda

Helló Drezda

2018. június 02-03., október 06-07.

Róka Zsuzsa művészettörténésszel

 

 

1.nap: Szász-Svájc homokhegyei - Pillnitz gőzhajóval

Kora hajnali órákban indulunk Nagykőrös-Kecskemét felszállással kirándulásunkra. Déli órákban érkezünk Szász-Svájc Nemzeti parkba, az Elba kanyarulatában fekvő Bastei vidékére. Bámulatba ejtő sziklaalakzataival, vízmosásaival, páratlan panorámájával varázsol el bennünket. Az élmények után az Elba-parti Pillnitzbe buszozunk. Végigsétálunk a csodálatos arborétummal körülvett Erős Ágoston pompás nyárikastélykertjén, majd lapátkerekes gőzhajóra szállunk, és azzal utazunk Drezdába. Pompás kastélyok látványa ejt minket bámulatba, így adva teljes képet erről a csodás vidékről.  Az élmény után szállodánkba hajtunk és kipihenjük magunkat. Fakultatív Vacsora.

 

2.nap: Drezda

Reggeli után indulunk Drezda városnéző programunkra. Délelőtt busszal és gyalogosan fedezzük fel a gyönyörűen felújított várost. A nap során a városháza, a Keresztelőtemplom és a Főút környéke a vásárolni vágyóknak ad ragyogó alkalmat. Látogatást teszünk a híres Zwinger galériában, megtekintjük a Szemper Operaházat, a királyi várat a világörökség kincseivel, a 104 méter hosszú Meiszeni porcelán csempéből készült „Fejedelmi Felvonulás” nevű falat, a Miasszonyunk templomát a híres Brühli terasszal az Elba partján. Ebédelés lehetősége (fakultatív) majd hazafelé indulunk. Útközben megvacsorázunk, és a késő éjszakai órákban érkezünk haza.

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét

Szállás: egyszerű hotelben 2 ágyas elhelyezéssel

Ellátás: reggeli

Fakultatív vacsora: kb. 25 Euro/fő/2 alkalom

Részvételi díj: bevezető áron 29.900 Ft

Törzsutas-előfoglalási kedvezmények 03.31-ig: 1.500 Ft

Biztosítás: 1.130 Ft

Belépők: kb. 15 €, gőzhajó: 20 €

 

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2018.02.01.