Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Hétvége a Garda-tónál

Hétvége a Garda-tónál

2018. 10. 21- 23. (3 nap/2 éj)

 

 

1. nap: Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban, Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel. Első megállónk a Trópusi kertben és Orchideafarmon lesz. A kertben sétálhatunk több mint 400 különböző trópusi növény között, és megcsodálhatjuk Európa egyik legnagyobb orchidea kertészetét is. Innen Veronába érkezünk és városi sétánk alatt megnézzük az ókori Arénát, Júlia házát, Castelvecchiot, a Dómot. Programunkat egyedivé teszi maga Rómeó és Júlia is, akik velünk tartanak és élővé teszik számunkra végzetes szerelmük néhány epizódját. Érkezés lévő szálláshelyünkre a késő esti órákban.

2. nap: Pihenés, szabadprogram. Fakultatív program lehetősége: Először Brescia városába látogatunk: Santa Giulia kolostor együttese, Dóm tér, Santa Maria della Carita templomban. Innen utunk Peschiera del Gardakisvárosába vezet, ahol teszünk egy rövid sétát, majd a bájos Sirmione-ba megyünk. Barangolunk a város szűk utcácskáin, hangulatos terein, megnézzük a templomát, valamint a mesebeli hangulatú Scaligeri vízivárat.(Fakultatív program lehetőségek: Rövid hajókázás: 10 €/fő és Borkóstoló 15 €/fő). Visszaérkezés a szálláshelyünkre az esti órákban. (Ár: 25 €/fő)

3. nap: Reggeli után hazaindulunk, de útközben még egy rövid séta erejéig Vicenzában. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállóhelyek: Budapesti induláshoz transzfert biztosítunk 5.500 Ft/fő

Szállás: 2 éj szálloda Garda-tó környékén: Hotel Castello*** Pozzolengo

Ellátás: kontinentális reggeli, felár ellenében félpanzió 9.900 Ft/fő

Részvételi díj: 45.900 Ft/fő + biztosítás + 1,3 % Sztornó bizt. + 1.500 Ft/fő foglalási díj + üdülőhelyi díj: 1,5 €/fő/éj a helyszínen fizetendő

 

 

Partnerirodánk: La Grotta Holidays KFT

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2018.02.07.