Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Hófödte álom 2019


Hófödte Álom – Ősi cirkuszi mese a Fővárosi Nagycirkuszban

2019. december 29. (vasárnap)

délelőtti előadás

 

 

Lepje meg karácsonykor Szeretteit egy varázslatos cirkuszi élménnyel a Fővárosi Nagycirkuszban!

 

Jakutföld Gyémánt Cirkusza artistaművészei impozáns jelmezekbe bújva, tradicionális zenékkel és lenyűgöző cirkuszi produkciókkal fűszerezve egy gazdag, izgalmas és jeges világot hozznak el a Fővárosi Nagycirkusz manézsába. A művészek öt éven át Kínában képezték tovább tudásukat, hogy a lehető legprofibban jelenítsék meg az artistaművészet ismert zsánereit. A Hófödte Álom – Ősi cirkuszi mesében lesznek lovakon vágtázó és szaltózó hősök, jégtündér hófehér galambjaival, izgalmas hintaszám, kelekótya bohócok, akrobatikus zsonglőrszám, gúlaszám, diabolo, talajakrobatika, rúddobó szám, kínai rúd szám, drótkötél egyensúlyozó szám, ugrókötél szám, látványos tömegjelenetek, romantikus levegőszám és megannyi varázslat.

 

A történetmesélő darabban a Fővárosi Nagycirkusz konferansziéja, Maka Gyula személyesíti meg az embereket segítő varázslót, míg Gábor Anita színésznő a gonosz ellenpárját, a Jégviharkirálynőt.

 

 

Részvételi díj autóbuszos utazással és a legjobb helyekre szóló jegyekkel:

Felnőtt 8.900 Ft

Nyugdíjas 7.900 Ft

Gyerek 7.500 Ft

4 év alatti gyermek 2 felnőttel ingyenesen utazhat! 

 

 

 

 

A képek forrása: ww.fnc.hu

Utolsó módosítás dátuma: 2019.09.26.