Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Utazás

Húsvét Bécs

Húsvét Schönbrunnban

2020. április 11. (Nagyszombat)

 

 

Állatkert, Kastély és  húsvéti vásárlátogatás - Fedezzék fel velünk Bécs legnépszerűbb látványosságait: a fényűző barokk Schönnbrunni kastélyt és a világhírű állatkertet! Legyenek részesei a legromantikusabb húsvéti készülődésnek!

A Schönbrunni Állatkert a világ legrégibb és leglátványosabb állatkertjének számít. Barokk környezetben a nagyvadak mellett pandák, koalamedvék, esőerdő-ház, korallszirt, afrikai elefántok, majomsziget, pelikánkolónia, új madárház… összesen több mint 500 állatfaj várja a látogatókat.

A Schönbrunni kastély látogatására is nyílik lehetőség. 22 teremből álló túrán megismerkedünk I. Ferenc József, és Sisi életének mindennapjaival, a fényűző barokk pompával. A pazar díszítésű termek, cseh kristálycsillárok, perzsa miniatúrák, keleti bútorok, japán vázák, a gyönyörű franciakert, sövénylabirintusok, barokk szökőkút, mitológiai szobrok és pálmaház varázslata után a palota előtt megrendezett húsvéti kirakodó vásár portékáiban gyönyörködhetünk és vásárolhatunk. Gyerekek tojásvadászaton, marcipángyúráson (nyuszi készítés), illetve csokorkészítésen is részt vehetnek. Kedvünkre sétálhatunk a kastély kertjében. Hazaérkezésünk a késő esti órákban várható

 

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállási lehetőség: Nagykőrös, Kecskemét

Részvételi díj: 13.500 Ft

Gyerek (14 éves korig): 6.250 Ft (2 felnőttel együtt 50% kedvezményes ár)

Belépők:

Schönbrunni kastély (Imperial tour): felnőtt 18 €, 6-18 év között 13 €

Állatkert: felnőtt 20 €, 6-14 év között 10 €, 6 éves kor alatt ingyenes

Biztosítás: 500 Ft

 

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2020.01.25.