Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Macocha

Macocha szakadék - Csehország

Utazás a barlangok földjére

2020. július 18.

 

Pesti Krisztina idegenvezetővel

 

 

A gigantikus Macocha szakadék és az izgalmas Punkva barlang

Csehország lenyűgöző csodavilágában járunk. A barlanghoz vezető utat Dottó kisvonattal, a visszautat lanovkával tesszük meg.  (Aki szívesen bevállal egy kis gyaloglást, az kb. fél óra alatt, kb. 2 km hosszú, meseszép tájon át túrázhatoda és vissza is, mely erdei úton, betonon és lépcsősoron át vezet.)

Több száz barlangja közül, a cseppkövekkel gazdagon borított Punka barlangrendszert gyalogszerrel és csónakkal járjuk be. Elektromos csónakunk egy földalatti patakon siklik. Több termen áthaladva gigantikus szoborformációkat láthatunk, a barlang leglátványosabb cseppköveivel.  Kijutva a szakadék tetejére, szintén lélegzetelállító élmény lesz lenézni a 138 méter mélyen elénk táruló cseppkövekre. Ha időnk engedi, kis sétát teszünk Brnóban. Megtekintjük az óvárost és a katedrálist, majd hazaindulunk. Útközben vásárlási lehetőség.

Megjegyzés: kora hajnali indulás és éjfél körüli érkezéssel tervezett út, könnyű túrával erdei úton, betonon és lépcsősoron.

 

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállási lehetőség: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd

Részvételi díj: 16.500 Ft

Fakultatív főétkezés: kb. 200 KCS

Belépő és felvonók: kb. 450 KCS 

Biztosítás: 500 Ft

 

Törzsutas és előfoglalási kedvezmény 2020.03.31-ig: 1.500 Ft

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2020.01.25.