Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Utazás

Montenegró 2018

NYARALÁS MONTENEGRÓBAN KIRÁNDULÁSOKKAL

2018.07.07-07.16.
10 nap/ 7 éjszaka

 


Tengerparti pihenéssel, fürdőzéssel egybekötött programjaink során felkeressük a jellegzetes muszlim hangulatú Mostart, a gyönyörű mediterrán sétánnyal rendelkező Bar városát, a montenegrói hegycsúcsok ölelésében fekvő Kotori-öblöt, ringatózunk a természeti kincsekben gazdag Skadari-tavon, sétálhatunk a mesébe illő Dubrovnik ódon utcáin. Sarajevon, Bosznia büszke fővárosán kívül, a Sasok földjének, Albániának fővárosa, Tirana koronázza meg a balkánt átszelő körutunkat.
 

1.nap: Indulás 
Indulás a késő esti órákban Kecskemétről (kb. 22.00 órakor). Éjszakai utazás.

2. nap: Érkezés.
Érkezés Montenegróba adélutáni órákban. A szállás elfoglalása és vacsora.

3. nap: Pihenés , kirándulás Bar, Stari Bar-ba

Ízletes reggeli után felkeressük Bar városát, ahol pálmákkal és leanderekkel tarkított gyönyörű mediterrán sétány vezet minket a strandoktól egészen a kikötőig. A hangulatos tengerparti úton kellemes kávézókba, koktélbárokba botlik az ember. A parttól eltávolodva, Stari Bar óvárosa és az ódon vár az elmúlt évszázadok fantasztikus építészeti, történelmi örökségét eleveníti fel. (ingyenes) Délután fürdőzés, Vacsora a szálláson.

4. nap: Pihenés.

Egész napos fakultatív kirándulás: Cetinje, Kotor, Budva

Cetinje: a régi fővárosban felkeressük az uralkodó egykori rezidenciáját, a Biliárdlakot és a Történelmi Múzeumot, ellátogatunk Szt. Péter kolostorhoz. Utunk a lenyűgöző Kotori-öböl keleti csücskébe, magas hegyek ölelésében fekvő festői Kotor városába vezet, mely a világörökség részeként számon tartott középkori város. A tengerpart mentén délre, Budva városába vezet utunk, ahol a modern világ és a középkor egyedi összhangban egészítik ki egymást. Sétánk után visszautazunk szállásunkra. Ebéd hidegcsomagban.  Részvételi díj: 26 EUR/fő.

5. nap: Pihenés

vagy „fishpiknik” (félnapos): fürdéssel és halas tízóraival egybekötött hangulatos hajókirándulás egy lakatlan és gyönyörű öbölhöz. Részvételi díj: 24 EUR/fő. 

6. nap: Pihenés

Fakultatív kirándulás: Albánia (Shkodra, Tirana, Durres):
A napot Shkodra-ban, az ódon hangulatot árasztó, az illír időkre visszanyúló városban kezdjük. Ezt követően az albán fővárosba, Tirana-ba vesszük az irányt, mely fénykorában karavánutak központjaként virult a lenyűgöző Dajti hegy lábánál. Buszos és rövid gyalogos városnézés során megismerkedünk a város nevezetességeivel, mint Skenderbeg tér, Dzsámi, városháza Ezt követően az albán tengerpart, Durres felé vesszük az irányt. Megnézzük a város ókori amfiteátrumát, amelyhez kis, mozaikokkal díszített kápolna is tartozik.  Ebéd hideg csomagban. Részvételi díj: 30 EUR/fő. Vacsora a szálláson.

7. nap: Pihenés

Fakultatív kirándulás: Dubrovnikba
Városnézés helyi idegenvezetőnkkel a költők által „földi mennyországnak” nevezett Dubrovnikban. A Földközi-tenger térségének műemlékekben és kulturális örökségekben egyik leggazdagabb városa (Pile kapu, Mincena torony, Szt. Balázs templom) Utána mindenki kedvére barangolhat a hangulatos ódon utcákon, és a fantasztikus panorámával rendelkező várfalon. Ebéd hidegcsomagban. Részvételi díj: 35 EUR/fő. Vacsora a szálláson.

8. nap: Pihenés

Fél napos fakultatív kirándulás: Skadari-tó:
Kirándulás a térség legnagyobb tavához, a festői szépségű Skadari-tóhoz. Megcsodálhatjuk Európa leggazdagabb madárrezervátumát is. Gasztronómiai ismeretünket egy ízletes ebéddel egybekötött hajókázáson gazdagítjuk, miközben gyönyörködhetünk a hajót körbeölelő varázslatos víztükörben és tájban. Részvételi díj: 25 EUR/fő. Vacsora a szálláson.

9. nap: Hazautazás Mostaron keresztül
A gazdag, késő reggeli után hazautazás, útközben számos fantasztikus látnivalóval. Megpihenünk a Neretva folyó mentén fekvő, tragikus sorsú városban, Mostarban. A jellegzetes, hangulatos muszlim utcákon sétálva elérjük a lenyűgöző újjáépített kőhidat, mely Horvátországgal kapcsolja össze Boszniát. Ez a történelmi jelentőségű híd Csontváry Kosztka Tivadart is megihlette. 

10.nap:
Hazaérkezés a kora reggeli órákban (05.00-06.00 között). 

Fakultatív programok (min 25 fő esetén):

- Albánia 30 EUR/fő
- Kotori öböl, Kotor, Budva 25 EUR/fő
- Dubrovnik 35 EUR/fő
- Fishpiknik 25 EUR/fő
- Skadari-tó 25 EUR/fő
- Belépők a helyszínen kb. 25-30 EUR/fő

Fakultatív programok kedvezményes csomag, 5 kirándulásra: 140 EUR helyett csak 125 EUR!!

INFORMÁCIÓK

Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó, italautomata).

Szükséges útiokmány: érvényes kártyás személyigazolvány vagy útlevél.

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Fel- és leszállási lehetőség:  Budapest, Cegléd, Nagykőrös, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Szeged

Az utazás indításának minimális létszáma (fő): 35

Szállás: egyszerű 2-3 ágyas (családi 4 ágyas) fürdőszobás szobákban, hűtő, igény szerint klíma (2 EUR/szoba/éj).

Fekvése: A lépcsőzetes elrendezésű, szálloda jellegű villa, 200 m-re az aprókavicsos, lassan mélyülő strandtól, domboldalon található, Canj település központjától pedig 500 m-re. A szálloda egy fő és egy azonos felszerelésű melléképületből áll.

Ellátás: félpanzió 

Időpont: 2018.07.07-07.16. oda-vissza éjszakai utazás !!

Részvételi díj: január 15-ig 94.900 Ft/ fő , január 16-tól 99.900 FT/fő

Gyerekár: 84.900 Ft/fő 


Üdülőhelyi díj: 12 évig:1 500 Ft/fő; 12 évtől:3.900 Ft/fő

Stornó biztosítás: 1.3%

Biztosítás: 5.650 Ft 

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást teljes ellátással, magyar idegenvezetőt.

 

Partnerirodánk: La Grotta Holidays KFTAz utolsó módosítás dátuma: 2017. december 19.