Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Nádasdy, Festetics kastély

 Program és időpontváltozás!

Az elhúzódó felújítási munkák és a lehetőségek miatt

  programunk az alábbiak szerint változik

Meseszép kastélykertek, Perkátai Győry kastély,

Csilifarm, Iszkaszetgyörgy kastélya és a Kőpiramis

2020. október 03.

 

ÚJ IDŐPONT: 2020. október 10. (szombat)

 

Molnár Attilával, 2018. év idegenvezetőjével

 

 

A  Nádasdy kastély felújítását sem sikerül befejezni ez évben,  ezért  helyette a szépen felújított Perkátai Győri kastélyba és kertjébe, valamint  Iszkaszentgyörgyön a felújításra váró kastélyt látogatjuk. (Kívülről) A kastélynak és parkjának látogatása felér egy művészettörténeti utazással, mivel minden stílus jellemzői felfedezhetők a barokk kortól a 20. századi neobarokkig.Egy szerencsétlen szerelem örök mementójaként emelkedik Iszkaszentgyörgy fölé Magyarország egyetlen piramisa, melyet szintén meglátogatunk. Tudták, hogy a  világbajnok csili Seregélyesen terem? Ennek járunk utána egy fiatal párChili Farmján, ahol aranyérmes termékekből kóstolhatunk és vásárolhatunk. Kirándulásunkon egyik állomása a  dégi Festetics-kastély.  A kastély azon túl, hogy Pollack Mihály egyik kiemelkedő munkája, a XIX. század eleji hazai szabadkőművesség titkos fellegvára és levéltárának őrzője. A kastély –a felújítási munkálatainak elhúzódása miatt belülről nem lesz látogatható, de elkészült külső homlokzata és a  páratlan szépségű  parkja mindenben kárpótol minket.Megcsodáljuk  mesés tórendszerét is, melyen látványos  gyalogoshidak vezetnek át a  botanikai értékek közé. .Hazaérkezésünk  21.00 óra körül  várható.

 

A programok sorrendje felcserélődhet!

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállási lehetőség: Nagykőrös, Kecskemét, illetve Budapest 

Részvételi díj: 8.800 Ft

Fakultatív ebéd: kb. 2500 Ft

Csoportos belépők: 1.500 Ft

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2020.09.10.