Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Pannonhalma 2020

Pannonhalma

2020. július 15. (szerda)

Molnár Attilával, 2018. év idegenvezetőjével

 

 

A Pannonhalmi Apátság Fogadóépületében helyi vezető vár minket . Először egy rövidfilmet láthatunk az Apátság életéből, majd a monostorba sétálunk. Megtekintésre kerül az altemplom, a templom, a könyvtár és bemehetünk a gimnáziumba is. Felkeressük az apátság levendula és gyógynövénykertjét. Innen a Cuha völgye felé vesszük az irányt. Megebédelünk egy hangulatos csárdában (fakultatív). Majd Bakonyszentlászlóról az élményvonattal indulunk tovább, végig a Cuha völgy leglátványosabb szakaszán. Vinye - Csesznek - Porva közti impozáns szakasz viaduktok, alagutak, völgyhidak tarkítják. Ez az ország legmeredekebb és legromantikusabb vasútvonala!. A vasútvonal néhány alkalommal filmforgatási helyszínül szolgált. Pl. itt forgatták a Bors és a Kántor, című tévésorozatotokat is.

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállási lehetőség: Nagykőrös, Kecskemét, illetve Budapest 

Részvételi díj: 9.900 Ft

Belépők: 2.800 Ft

Vonatjegy: kb. 1.500 Ft

 

 

Törzsutas és előfoglalási kedvezmény 2020.03.31-ig: 800 Ft

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

 

Az utolsó módosítás dátuma: 2020.03.02.