Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Egy csipetnyi Toszkána

Egy csipetnyi Toszkána

2020. október 04. (vasárnap)

ÚJ IDŐPONT: 2020. október 11. (vasárnap)

Molnár Attilával, az év idegenvezetőjével

 

 

 

Ős-tengerek, a föld mélyéből feltörő vulkánok nyomai, kaptárkövek, rablólovagok kincsei, szép kilátás. Ezek egyike is elég lenne ahhoz, hogy felkapjuk a hátizsákunkat és elinduljunk megnézni ezt a helyet. Palócföldön, az ország természeti értékekben gazdag vidékén járunk, ahol mindez együtt látható.  Tar településen megtekintjük a középkor gyöngyszemét, az Árpád-kori templomot, a Buddhista sztupát, Szécsényben a Ferences rendi kolostor és templom-együttest, kényelmes ám annál romantikusabb sétát teszünk a „Palóc Grand Kanyonban”, a kaptárköveknél Nógrádszakállon. Átlépünk szlovák területre, Rárósmulyadra is, ahol a Medgyaszay István tervei szerint épült Szent Erzsébet körtemplomot csodáljuk meg. Ez a különleges alakzatú mű, Magyarország első vasbeton temploma. Utunk során egy Toszkánával vetekedő mesés tájban gyönyörködhetnek kedves utasaink. A nap során hamisítatlan palóc estebédet is szervezünk (fakultatív).

Bízzák ránk magukat, mert biztosak vagyunk benne, hogy ez a kirándulás nagyon tetszeni fog Önöknek is!

 

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállási lehetőség: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd, illetve Budapest 

Részvételi díj: 8.800 Ft

Belépők: kidolgozás alatt

 

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2020.09.04.