Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Passau 2 nap

Passau Kristályhajóval

Molnár Attilával, az év idegenvezetőjével

2019. augusztus 24-25. (2 nap/1 éj)

 

Passaut sokan a világ hét legszebb városa közé sorolják: Előnyös a fekvése, festői a szépsége, varázsa megfoghatatlan, s nyilván ez teszi, hogy az idelátogató pár órás bolyongás után szinte otthonosan érzi magátegyik hegyoldalon egy vár, a másikon pedig egy kolostor ad mesébe illő kilátást a Duna, az Inn és az Ilz által körülvett óvárosra. A kis macskaköves utcácskák, a gyönyörű templomok, számtalan kávézó és a sok vízfelület kellemes hangulatot kölcsönöz a városnak. 2 napos városnézésünk során megtekintésre kerül: a Dóm a világ legnagyobb orgonájával, a Niederburgi kolostor–kápolna, Szent István magyar királyunk feleségének, Bajor Gizellának sírja és ereklyéje (magyarok zarándokhelye), Üvegmúzeum (a világ legszebb üvegháza), a Városháza. Továbbá elsétálunk a 3 folyó találkozásához, a Luitpold függőhídhoz, és a Felsővárhoz, ahonnan mesés panorámatárul elénk. Itt van eltemetve Dr Hargitai Zoltán legendás botanikus, aki Nagykőrösön tanított és munkálkodott több éven át.

A három folyó találkozása pedig ideális helyszín egy kis romantikához - különösen naplementekor. Este pazar hajókiránduláson veszünk részt élőzenével, svédasztalos vacsorával, itallal a Kristály luxushajón! (Ár: 40 € - a részvételi szándékot jelentkezéskor kérjük jelezni)

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét

Szállás: 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban

Ellátás:  reggeli

Részvételi díj: 38.000 Ft

Biztosítás: 1.000 Ft

Belépők: kb. 15 € 

Kristály luxushajó :kirándulás élőzenés, svédasztalos vacsorával 40 Euro a.

 

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat! 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2019.01.29.