Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Utazás

Pilis 2020

Pilisi panorámák

 

2020. június 06.

ÚJ IDŐPONT: 2020. június 27.

Molnár Attilával, 2018. év idegenvezetőjvel

 

 

 

 

Özséb kilátó–Dera szurdok–levendula mező-egri vár másolata

Csodálatos kilátást nyújtó, közepes hosszúságú, látványos kirándulást teszünk a Pilis-hegység legmagasabb pontjára, a 756 m magas, kilátótoronnyal koronázott Pilis-tetőre. A Pilis-tető kopár platóiról, vakítóan fehér mészkőszirtjeiről feledhetetlen kilátásban lesz részünk e könnyű körtúra során. A Boldog Özséb-kilátóból élvezhetjük a parádés körpanorámát. Izgalmas fotótémát ad túraközben a hajdani titkos rakétabázis, katonai bunker, és egy középkori apátság romjai. Pilisszentkeresztre érkezünk, ahol sör, sztrapacska, knédli vár minket. Ebéd után besétálunk a mesebeli, vadregényes Dera szurdokba, mely kb. 1 km hosszú, meredek sziklák között kanyargó szurdok. Utolsó állomásunk Pilisborosjenő, ahol megcsodáljuk a Kevély hegyi levendulást (vásárlási lehetőség), majd felsétálunk az egri vár másolatához. A várat az Egri csillagok című film forgatásához építették az 1960-as években. Hazaérkezésünk este kilenc óra körül várható.

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállási lehetőség: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd, illetve Budapest 

Részvételi díj: 8.500 Ft

 

Törzsutas és előfoglalási kedvezmény 2020.03.31-ig: 900 Ft

 

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Az utolsó módosítás dátuma: 2020.03.02.