Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Plitvice 2 nap

Plitvicei-tavak

 

2021. szeptember 18-19. (2 nap/1 éj)

 

 

 

1. nap: Kora reggel indulunk Slunj Grad festői kisvárosába, mely négy folyó találkozásánál fekvő népszerű kirándulóhely. A gyönyörű fekvésű kis települést ápolt kertek, vízimalmok, 300 éves faépítmények látványa teszi még vonzóbbá. Kora este érkezünk szállásunkra. Elhelyezkedünk és vacsorázunk.

2. nap: A reggeli elfogyasztása után kirándulást teszünk az UNESCO Világörökség részét képező Plitvicei-tavakhoz. Horvátország legszebb természeti látványossága egy völgyben terül el, erdős hegyek veszik körül. A 200 km²-es terület teljes egészében Nemzeti Park, amelynek fő látványossága a 16 nagyobb és 2 kisebb, lépcsőzetesen elhelyezkedő tó, amelyet 92 vízesés köt össze. A tórendszer bejárása gyalogosan, elektromos kisvonattal és hajóval (illetve mindezek kombinálásával) lehetséges. A közlekedést a tavak körül gondosan kiépített fapallók, biztonságos járófelület és a tájékozódást elősegítő táblák teszik komfortossá. A tórendszer és a vízesések megtekintése csoportkísérőnk és térkép segítségével, önállóan zajlik. Mindenki a saját tempójában használhatja ki a rendelkezésre álló időt (kb. 5-6 óra)! A Nemzeti Park területét elhagyva szuvenír boltok is rendelkezésre állnak. Délután indulunk haza. Érkezésünk a késő esti órákban várható.

 

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét

Szállás: 2 ágyas pótágyazható, egyszerű berendezésű fürdőszobás, erkélyes szobákban

Ellátás: svédasztalos félpanzió (vacsora – üdítőautomatából innivaló is az árban!)

Részvételi díj: 37.500 Ft

Belépők: kb. 300 HRK, hajókirándulás kb. 100 HRK 

Gyerekár 12 éves korig: 30.900 Ft

Biztosítás: 1.200 Ft

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

Utolsó módosítás dátuma: 2010.02.12.