Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Plitvicei-tavak

Plitvicei-tavak

Pesti Krisztina idegenvezetővel

2019. szeptember 21-22. (2 nap/1 éj) 

-BETELT-

 

 

1. nap: Slunj

Kora reggel indulunk el, hogy rövid pihenőkkel a délelőtti órákban érjük el a határt. A határátlépés után a történelmi Muraköz tájain haladunk tovább, majd megállunk Slunj Grad festői kisvárosába, mely négy folyó találkozásánál fekvő népszerű kirándulóhely. A gyönyörű fekvésű kis települést ápolt kertek, vízimalmok, 300 éves faépítmények teszik még vonzóbbá. Kora este érkezünk szállásunkraElhelyezkedünk és vacsorázunk.

 

2. nap: Plitvice Nemzeti Park

A reggeli elfogyasztása után kirándulást teszünk az UNESCO Világörökség részét képező Plitvicei-tavakhoz. Horvátország legszebb természeti látványossága egy völgyben terül el, erdős hegyek veszik körül. A 200 km²-es terület teljes egészében Nemzeti Park, amelynek fő látványossága a 16 nagyobb és 2 kisebb, lépcsőzetesen elhelyezkedő, amelyet 92 vízesés köt össze.

A tórendszer bejárása gyalogosan, elektromos kisvonattal és hajóval (illetve mindezek kombinálásával) lehetséges. A közlekedést a tavak körül gondosan kiépített fapallók, biztonságos járófelület és a tájékozódást elősegítő táblák teszik komfortossá. A tórendszer és a vízesések megtekintése csoportkísérőnk és térkép segítségével, önállóan zajlik. Mindenki a saját tempójában használhatja ki a rendelkezésre álló időt (kb. 5-6 óra)! A Nemzeti Park területét elhagyva szuvenír boltok is rendelkezésre állnak. Késő délután indulunk haza. Érkezésünk éjfél körül várható.

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét

Szállás: 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban

Ellátás: reggeli

Fakultatív vacsora: 85 HRK 

Részvételi díj: 28.900 Ft

Biztosítás: 1.000 Ft

Belépők: 210 HRK 

Törzsutas kedvezmény: 1.000 Ft

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat! 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2019.01.29.