Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Prága 3 napos

Ősz Prágában

 

Időpont: 2020. szeptember 04-06. (3 nap/2 éj)
 

Molnár Attilával, 2018. év idegenvezetőjével

 

 

 

 

 
1. nap: Kora délutáni érkezés, felfrissülés a szállodában, majd buszos és gyalogos városnézést teszünk Prága történelmi óvárosában: Vencel tér, Lőportorony, Tyn templom, óvárosi városháza, Orloj óra. Vacsora (fakultatív) az óvárosban egy tipikus sörözőben. Szállás (2 éj).
 
2. nap: Reggeli után folytatjuk prágai kalandozásunkat. Autóbuszunkkal felmegyünk a Strahovi kolostor- sörfőzdéhez, melynek kertjéből csodálatos panoráma nyílik a városra és a sör is kiváló! Innen a Moldva folyó túlpartján magasodó vár, a Hradzsin látnivalóit fedezzük fel. Aranyművesek utcácskája, a palotasor, Károly-híd. Délután szabadidő, vásárlási lehetőség. Vacsora (fakultatív) a híres U’fleku Sörözőben.
 
3. nap: Megreggelizünk, majd a Velké Popovice sörgyárba indulunk. Meg fogunk győződni arról is, hogy mennyivel finomabb az itt készült Kozel sör! Ha nem lesz igény sörgyárlátogatásra, helyette Lednice elbűvölő kastélykerjtét járjuk be. Útközben egy bevásárlási lehetőség.
 
 
 
 
Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállási lehetőség: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd, illetve Budapest 

Részvételi díj: 45.000 Ft

Szállás: *** hotel 2 ágyas szobáiban
 
Ellátás: reggeli
 
Fakultatív vacsora: kalkulálás alatt
 
Belépők: kalkullás alatt
 
Biztosítás: 1.500 Ft 
 
 

Törzsutas és előfoglalási kedvezmény 2020.03.31-ig: 3.000 Ft

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Az utolsó módosítás dátuma: 2020.03.02.