Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Schönbrunni kastély és a Természettudományi Múzeum

Schönbrunni kastély és a Természettudományi Múzeum

 

ÚJ IDŐPONT: 2020. augusztus 23. (vasárnap)

2020. október 24. (szombat)

 

 

Fedezzék fel velünk Bécs legnépszerűbb látványosságait:  a fényűző barokk Schönnbrunni kastélyt, a világhírű  Természettudományi Múzeum  gazdag gyűjteményeit, és a Duna-park csodás virágait Bécs jelképével, a Duna-toronnyal.

A Schönbrunn-i Kastély egykor a Habsburg császárok nyári rezidenciája volt. A 22 teremből álló túrán megismerkedünk I. Ferenc József, és Sissi hercegnő életének mindennapjaival, a fényűző barokk pompával. A pazar díszítésű termek, cseh kristálycsillárok, perzsa miniatúrák, keleti bútorok, japán vázák, a gyönyörű franciakert, sövénylabirintusok, barokk szökőkút, mitológiai szobrok és  pálmaház varázslata után egy autóbuszos városnézés keretében a belvárosba utazunk.

A Természettudományi Múzeumbana Dinoszauruszok és hatalmas ősállatok mellett a gyűjtemény ékköve a 29.500 éves Willendorfi Vénusz. Itt láthatjuk a világ legnagyobb és legrégebbi meteorit gyűjteményét  is,  melyet  Oláh Robert muzeológus  segítségével tekintünk meg.

Kedvünkre sétálunk csodás palotái között egy igazi bécsi szelet elfogyasztására invitálva Utasainkat.

A Duna-park  és a Duna-torony Bécs egyik jelképe. A park tavával, csodás virágaival, rózsáival, hatalmas mezőjével, árnyékot adó fáival az ENSZ-negyed a Duna-toronnyal, csodás záró élménye lesz szép őszi napunknak.

Érkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállási lehetőség: Nagykőrös, Kecskemét

Részvételi díj: 13.500 Ft                                                                                                                                                                                     mely tartalmazza, autóbusszal kapcsolatos összes költséget, csoportkísérést, idegenvezetést.

Törzsutasoknak és utalvány tulajdonosoknak: 12.500 Ft

Gyerek (14 éves korig): 6.250 Ft (2 felnőttel együtt 50% kedvezményes ár)

További költségek:

Belépők:

Schönbrunni kastély (Imperial tour): felnőtt 18 €, 6-18 év között 13 €, Diák (19-25 év) 16 

Múzeum belépő: min. 15 fő esetén 14  €/fő

Duna-torony: felnőtt 14,5 €, 6-14 év között 10 €, nyugdíjas  (60 év felett)11 

Fakultatív ebéd: kb 12-15  (óriás bécsi szelet krumplisalátával)

Biztosítás: 500 Ft

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

Utolsó módosítás dátuma: 2020.06.22.