Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Sirok 2020

Siroki sziklavár

2020. május 24. (vasárnap)

 

Molnár Attilával, 2018. év idegenvezetőjével

 

Sajnálattal értesítjük kedves utasainkat és érdeklődőinket, hogy az ismert körülmények miatt nem indítjuk el ezt a szép kiránduló programot.
A befizetett előlegek bármely más utunkra felhasználhatók!
Köszönjük hűségüket!
 

 

Maradjunk továbbra is kapcsolatban!
Country Tours Csapata

 

 

Először a felüdítő Gyógyvizek Völgyébe vesszük az irányt, melyet a Laskó-patak völgyében található Egerszalók, Demjén, Egerszólát települések ölelnek körbe. Fő nevezetesség az Egerszalókon látható, a föld mélyéből feltörő hévízforrás sókiválása holdbéli tájat varázsolt a felszínre. Továbbutazunk autóbuszunkkal a Siroki várhoz. Körsétát teszünk a vadregényes sziklavár felső szintjén, ahonnan csodás kilátás nyílik minden égtáj felé. A vár különlegessége, hogy nem csak a sziklatömb tetejére, hanem annak belsejébe is építették. Az alsó várban található látogatóközpontban török dallamokra öltözhetünk be deli török vitéznek. Recsken az Emlék Parkban a kényszer munkatábor áldozataira emlékezünk, majd gyógyulunk a Mátraderecskei mofettában! (10 perces próbakezelésre nyílik lehetőség!) Hazaútban bekukkantunk Mátraszentimre egyedülálló turisztikai attrakciójához. A „Kristálybarlang a ház alatt” kiállítás őseink ásvány amulettjei korhű fegyverzettel és viselettel, kőzetekből kifejthető ősmaradványok, aranymosás, kristály-amulettkészítés várnak ránk a Mátra Ásványház Múzeumban.

 

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállási lehetőség: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd, illetve Budapest 

Részvételi díj: 8.900 Ft

Belépő: Mofetta 1.800 Ft, Vár - felnőtt 1.300 Ft, nyugdíjas 800 Ft, Ásványház 500 Ft

Fakultatív ebéd: kb. 2.000 Ft

 

Törzsutas és előfoglalási kedvezmény 2020.03.31-ig: 900 Ft

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Az utolsó módosítás dátuma: 2020.04.06.