Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Szentjánosbogár

Szentjánosbogártánc

 

2020. június 27.

 

 

 

A reggeli órákban indulunk kirándulásunkra. Kis pihenőt tartunk a Velencei-tó partján, majd a Vértesben egy igazi unikumot fogunk felfedezni. Ez a rendkívül egyedi látványosság a gránit bauxit bánya nemcsak a Vértes, de egész Magyarország egyik legérdekesebb látnivalója. Az egykori bauxitbánya külszíni fejtése igazi marsbéli táj a Vértes hegységben, Gánt határában. A ritkaságnak számító Bauxitföldtani Park kihagyhatatlan látnivaló. Innen Felcsútra tartunk, ahol ebédelünk és megnézzük a világ egyik legszebb Arénáját (Pancho Aréna), a Puskás Akadémiát és egy kis nosztalgikus élménnyel színesítve programunkat, a Vál-völgyi kisvasúton érkezünk a természetvédelmi területre. A hangulatos kastélykert a kanyargós sétautakkal, a tóval, kis kőhídjaival, pihenőivel, a kastélyrommal az ország egyik legrégebbi és legszebb angolparkja. Alkonyatkor különleges természeti jelenségnek leszünk szemtanúi, vagyis a Szentjánosbogártáncnak. Ezernyi fénylő zöld lámpásként repkedve nyújtanak látványosságot bevilágítva az arborétumot. Elbúcsúzunk szakvezetőnktől és hazaindulunk.

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállási lehetőség: Nagykőrös, Kecskemét

Részvételi díj: 8.900 Ft

Belépők: kidolgozs alatt

Ebéd: kb. 2.000 Ft

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Az utolsó módosítás dátuma: 2020.01.25.