Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Szlovén nyaralás

Nyaralás Szlovénia tengerpartján – kirándulásokkal

Molnár Attilával- az év idegenvezetőjével

2019. július 05-07.

 

 

1.nap: Szlovénia-Ankaran-Piran

Korán indulunk, hogy minél több időt tölthessünk Szlovéniában. Koper és Trieszt között, Ankaran település tengerpartján lesz szállásunk a háromcsillagos Adria Ankaran Hotel & Resort-ban. A délutánt fürdőzéssel, pihenéssel töltjük. Svédasztalos vacsora. Este kirándulást szervezünk Piranba, a szlovén tengerpart legszebb kisvárosába (VilágörökségMessze ez a legfestőibb, legcukibb a tengerparti települések közül, a város fölött csodás panorámával a környékre.(ingyenes!)

2.nap: Egész nap üdülés svédasztalos félpanziós ellátással.

Fakultatív Kirándulás:  Ezen a napon a Júlia-Alpokba, a lélegzetelállító „smaragd folyó völgyébe” kirándulunk. Az útját Olaszországban Isonzó néven folytató Soča egyike azon ritka folyóknak, amelyek teljes hosszukban megőrzik élénkzöld színüket. (Tolmin-Kobarid-szurdok völgy a Kozjak vízeséssel…) Ár: 5,900 Ft+ belépő kb.10 Euro (min. 20 fő jelentkezése esetén indul)

3.nap:  Fürdőzés – Trieszt

Reggeli után kiköltözünk a hotelből, de lehetőség van tovább fürdőzni, napozni a tengerpartján. Fakultatív kirándulást szervezünka mesés, fehér márványból épült Miramare-kastélyhoz és Triesztbe. A Habsburg Miksa főherceg kérésére épült kastély mellett egy romantikus díszkert is található. A kastélyban ma egy múzeum működik, és minden szoba az eredeti 19. századból származó díszekkel, tárgyakkal, bútorokkal van berendezve. Ár: 1500 Ft+ kastélybelépő (min 20 fő jelentkezése esetén indul). Visszatérünk Ankaranba. Este utazunk haza. Hazaérkezésünk éjfél körül várható. 

 


Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét

Szállás: Adria Ankaran Hotel & Resort*** 2-3 ágyas fürdőszobás szobáiban

Ellátás: svédasztalos reggeli a Hotel Conventben

Kötelező vacsora: 10.000 Ft/ 2 alkalom 

Részvételi díj: 49.900 Ft

Idegenforgalmi adó:5 €

Biztosítás: 1.000 Ft

Belépők: kidolgozás alatt

 

 

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat! 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2019.01.29.