Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Tátrai tavak

A tátrai tavak gyöngyszemei

2020. augusztus 08.

 

 

Ez a kirándulásunk kristálytiszta vizű tátrai tavakkal ismertet meg bennünket. A világon a legkisebb magashegység csúcsainak látványát, a friss, erdei levegőt, a nyugalmat és a természet közelségét élvezhetjük itt.

A Tátra kapujába érve első utunk a szépséges Csorba-tóhoz vezet. Kellemes sétát teszünk a tó körül, majd libegővel lendülünk a magas hegyóriások közé. Túrázó kedvű utasaink a tátrai-túra főútvonalon kényelmes túrával továbbindulhatnak a Poprádi-tóhoz. Erdei ösvényen, a széles Menguszfalvi-völgy látványában gyönyörködve jutunk el (1494 méteren) a tátrai tavak gyöngyszeméhez. A fenyvesekkel körbezárt 17 méter mély kristálytiszta vizű tó smaragdzöld színével egy csepp mediterrán hangulatot csempészett a magashegyi környezetbe. Itt megpihenünk, és közben ihatunk egyet a menedékházban, majd visszaindulunk a Csorba-tóhoz. (kb. 3.5 óra oda-vissza az út. Innen a romantikus Deményfalvi völgybe vesszük az irányt, ahol a vadregényes Vebnici–tó található. Megebédelünk a völgy egyik kalibájában (fakultatív: kb. 12 Euro), majd a Liptói víztározó látványában gyönyörködve, Rózsehegyre utazunk, ahol a Family farmon vásárolhatunk vacsorára finom kalácsokat, kenyeret, házi sajtokat.  18.00 óra körül innen indulunk haza.

 

Megjegyzés: Kora hajnali indulás és késő éjszakai érkezéssel tervezett út.

A Csorbai-tótól a Poprádi-tóhoz a "nyári út" hossza 4.5 km, (oda-vissza kb. 9 km) az útvonal szintemelkedése 250 méter, szintideje 1 óra 5 perc, nehézsége könnyű.

 


Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállási lehetőség: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd

Részvételi díj: 16.500 Ft

Ebéd: kb. 12 Euro

Belépők: kb. Felnőtt 13 Euro, Nyugdíjas/Gyerek 18 éves korig 12 Euro

Biztosítás: 500 Ft

 

Törzsutas és előfoglalási kedvezmény 2020.03.31-ig: 1.500 Ft

 

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2020.01.25.