Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Túzokdürgés

Dévaványai túzokdürgés

 

2020. április 25.
 

Bartus Gyöngyi idegenvezetővel

 

Sajnálattal értesítjük kedves utasainkat és érdeklődőinket, hogy az ismert körülmények miatt nem indítjuk el ezt a szép kiránduló programot.
A befizetett előlegek bármely más utunkra felhasználhatók!
Köszönjük hűségüket!
 

 

Maradjunk továbbra is kapcsolatban!
Country Tours Csapata
 
 

 

 
Az egyik legszebb magyar természeti csoda
 
Az alföldi rónák csodája a túzok dürgés. Ezt a titokzatos és bonyolult násztáncot szeretnénk meglesni kirándulásunk alatt. Magyarország leglátványosabb állati attrakciója ez. A peckesen lépegető kakas tavaszi alakváltozása egy kibomló fehér rózsa formáját idézi. Bajusztollai az égnek merednek, torokzacskója megtelik levegővel, s kivillan kékeslila nyakbőre is. A Körös Maros Nemzeti Parkban járunk kiránduló napunkon. Felkeressük a Túzokvédelmi Látogatóközpontot, ahol helyi vezetőink bemutatják e különleges tájat, munkájukat, múzeumukat, és segítségünkre lesznek, hogy kilátóból nézhessük a túzokok táncát. Napunk során ellátogatunk Gyomaendrődre, mely a Hármas-Körös bal partján fekszik. A települést 16 holtág szeli át. Ez Békés megye legszebb vízpartja. Itt fogunk ebédelni. Megnézzük a Kner Nyomdaipari Múzeumát is, melyet a könyvkötészeti- és nyomdagépek tesznek szemléletessé. Figyelem: az időpont a természeti jelenség miatt +/- egy héttel eltolódhat.
 
 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállási lehetőség: Nagykőrös, Kecskemét

Részvételi díj: 7.900 Ft

Törzsutas és előfoglalási kedvezmény 2020.03.31-ig: 500 Ft

 

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Az utolsó módosítás dátuma: 2020.04.06.