Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Utazás

Umbria és Toszkána

Umbria és Toszkána

2018.06.01-05. (5 nap/4 éj)

 

 

1. nap: Elutazás Budapestről a hajnali órákban, rövid megállókkal Szlovénián keresztül. Érkezés szálláshelyünkre az esti órákban.

2. nap: Pihenés, szabadprogram. Fakultatív program lehetősége: Első megállónk Spello-ban, a virágok városában lesz virágok városában lesz, megnézzük a virágözönnel díszített elbűvölő bájos régi városmagot, ahol az erkélyek is virágoskertnek öltöznek, a Santa Maria Maggiore templomot, majd Spoleto ódon városát látogatjuk meg. Innen utunk a fenséges 165 m magas Marmore vízeséshez vezet. Visszaérkezés a szálláshelyre az esti órákban. (Ár: 35€/fő)

3. nap: Pihenés, szabadprogram. Fakultatív program lehetősége: Felfedezzük Toszkána lélegzetelállító, elragadó településeit: Montepulcianoközépkori hangulatú város, reneszánsz épületei, templomai, évszázadok történetét mesélik. A borospincében tett látogatás után ízelítőt kapunk a helyi borokból és megkóstolunk pár falat ételkülönlegességet is. Következő állomásunk Arezzo lesz. A város a sokak szerint a legszebb etruszk eredetű település Olaszországban. Utunkat Cortona-ban folytatjuk, mely a Napsütötte Toszkána című film miatt lehet ismerős mindenkinek. (Ár: 40€/fő-ajándék borkóstolóval).

4. nap: Pihenés, szabadprogram. Fakultatív program lehetősége: Ma elsőként Assisi-be indulunk, ellátogatunk a Bazilikába, Szent Ferenc sírjához, és a hozzá tartozó, többemeletes árkádsorra épített ferences kolostor épületébe és altemplomába, a San Rufino katedrálishoz és a város fölé emelkedő, dombon található Rocca Maggiore erődhöz is. Továbbutazunk a festői Perugia-ba ahol megnézzük a Dómot, a reneszánsz szökőkutat, a Városházát, a Palazzo dei Priori-t. (Ár: 15 €/fő)

5. nap: Hazaindulás Budapestre, folyamatos utazással és rövid pihenőkkel, érkezés a késő esti órákban.

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállóhelyek: Budapesti induláshoz transzfert biztosítunk 5.500 Ft/fő

Szállás: *** hotel egyszerű 2-3 ágyas fürdőszobás szobáiban a Trasimeno-tó partján, és Chianciano Terme fürdővárosában.

Ellátás: kontinentális reggeli, felár ellenében félpanzió 15.900 Ft/fő

Részvételi díj: 69.900 Ft/fő + biztosítás + 1,3 % Sztornó bizt. + 1.500 Ft/fő foglalási díj + üdülőhelyi díj: 1,5 €/fő/éj a helyszínen fizetendő

 

 

Partnerirodánk: La Grotta Holidays KFT

 

 

Az utolsó módosítás dátuma: 2018. 02. 07.